Nieuwbouw HHG kerk Ouderkerk a/d IJssel

Eind 2016 hebben wij een complete E-installatie opgeleverd in de nieuwe HHG kerk van Ouderkerk a/d IJssel.

De installatie omvat;
- Licht en krachtstroom installatie;
- brandmeld en ontruimingsinstallatie;
- inbraakalarmsysteem 
- gecertificeerd cat 6 data netwerk;
- audioinstallatie
- verlichtingsarmaturen
- camerasysteem
- bedienpaneel

De verlichting is in alle zalen voorzien van energie zuinige LED armaturen. Vooral in de grote kerkzaal is er naar gestreeft om de kleurtemperatuur van de verlichting van een mooie warme kleur te voorzien. Ook de hoofdverlichting moest er niet al te sterk uitspringen om de vier kroonluchters de blikvangers te laten zijn.

Boele en rietveld heeft een audio installatie aangelegd die in alle nieuwe wensen voldoet. Er liggen diverse doven-ringleidingen in de cementvloer die uiterst zorgvuldig zijn aangelegd om het geluid zo goed mogelijk over te brengen. Samen met een camera en beamer aansluitingen kunnen de diensten perfect op afstand te zien en te beluisteren zijn.

Het inbraak systeem zorgt samen met de camera's voor de veiligheid van de kerk, zodat niets aan het toeval kan worden ontgaan.

De brandmeld installatie bewaakt samen met de vluchtwegverlichting de veiligheid van de mensen tegen eventuele uitslaande brand.

De koster heeft een bedienpaneel in de bank ingebouwd waar hij diverse verlichting kan schakelen. Zonwering op- en neer sturen, camera beelden bekijken en diverse storingen zoals miva-, brandmeld- en cv-storingen worden gemeld op het bedienpaneel. Ook het geluid kan perfect worden geregeld op dit opmaat gemaakte bedienpaneel speciaal voor de nieuwe HHG kerk van Ouderkerk a/d IJssel.

Kortom een nieuwe installatie die voldoet aan de jongste normen en wensen van de kerkcommissie.

Een installatie om trost op te zijn!    *Meer foto's volgen als het orgel er staat!*