Verdouw Bouwproducten

Het overslagpunt en de bevoorrading gebeurt vanuit Gouderak waar in 2010 een gloednieuwe bedrijfsloods met showroom gebouwd is. Het bedrijf moest doordraaien dus fase voor fase het oude gebouw gesloopt en direct nieuwgebouwd.

Ons bedrijf heeft hiervoor een werkplan gemaakt voor de electrotechnische, data en telefoon installatie's. 
Een zorgvuldige klus. 

In deze bedrijfsloodsen is verlichting aangebracht die zich qwa lichtniveau aanpast aan de lux waarden die gewenst is in combinatie met daglichtregeling. De lichtlijnen zijn separaat uitgerust met een daglichtsensor, die de lichtlijn automatisch op en neer dimt afhankelijk van de hoeveelheid daglicht die binnekomt. De gehele verlichting word bestuurd met een plc module automatisch maar kan ook afzonderlijk worden bediend per loods.

Voor alle heftrucks hebben wij een laadstation ingericht compleet met automatische afzuigunits boven de heftrucks. Om een grote stroom piek te voorkomen, laden de heftrucks gedurende de nacht om en om op, om aan het begin van de ochtend allemaal volledig opgeladen weer klaar te staan voor gebruik. 

Ook het kantoor is geheel opnieuw electrisch ingericht en voorzien van de modernste snufjes. Kortom een modern bedrijf dat klaar is voor de toekomst.